You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κάλεσμα του Δήμου για συμμετοχή των νέων στα Εικαστικά Εργαστήρια (X-Art Factory)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

To Τμήμα Νεολαίας της Αντιδημαρχίας Νεότητας- Αθλητισμού και Εθελοντών, στην προσπάθειά του να συμβάλει στην ανάπτυξη ικανών δεξιοτήτων ζωής για τους νέους της Θεσσαλονίκης μέσα από δημιουργικές και ψυχαγωγικές διαδικασίες, οργανώνει τα Εικαστικά Εργαστήρια (X-Art Factory).
Σκοπός του X-Art Factory είναι η πραγματοποίηση πρωτοπόρων προγραμμάτων που θα απαντούν στις ανάγκες των νέων και θα τους παρέχουν τις απαραίτητες συνθήκες, ώστε να αποκτήσουν πλούσιες αλλά και χρήσιμες εμπειρίες στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.
Προκειμένου τα μαθήματα να είναι πάντα επίκαιρα, να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στους προβληματισμούς της εποχής και να καλύπτουν πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες, η Αντιδημαρχία Νεότητας- Αθλητισμού και Εθελοντών, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει τις προτάσεις του, σε περίπτωση που επιθυμεί να υλοποιήσει ως εισηγητής ένα σεμινάριο ή project.
Η πρόσκληση απευθύνεται και σε Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που επιθυμούν να στείλουν τους σπουδαστές τους να εφαρμόσουν το πρόγραμμα πρακτικής των σπουδών τους σε ομάδες νέων.

Αποστολή βιογραφικού, αιτήσεων-προτάσεων, Out-line μαθήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: e.tsougkou@thessaloniki.gr
Υποβολή Προτάσεων από 20-1-2012 ως 31-1-2012
Πληροφορίες: Τσούγκου Ευρυδίκη τηλ:2310 912240 (ώρες10:00-12:00)



thessnews.gr - Designed by SimplexDesign