You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Καθυστέρηση στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αναφερόμενη στις καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στη χορήγηση των βεβαιώσεων προς τους δικαιούχους των επιδομάτων της Κοινωνικής Πρόνοιας, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη Καλυψώ Γούλα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο πλαίσιο της απογραφής των δικαιούχων των προνοιακών επιδομάτων σημειώθηκε μικρή καθυστέρηση στη λήψη των βεβαιώσεων, παρά το γεγονός ότι είχαν αποσταλεί εγκαίρως με μέριμνα της Διεύθυνσης Πρόνοιας. Αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος των όποιων προβλημάτων παρουσιάστηκαν στη συνέχεια και ουδεμία άλλη αιτία υπάρχει.
Το πρόβλημα το οποίο συνδέεται με τον μεγάλο αριθμό των δικαιούχων έχει ήδη επιλυθεί και οι δημότες που βρίσκονται στους καταλόγους εξυπηρετούνται πλέον κανονικά.
Η Δημοτική Αρχή, από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα της και συνέπεια του Καλλικράτη περιήλθε στην ευθύνη της η διεκπεραίωση των θεμάτων της Πρόνοιας για όλους τους Δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, φροντίζει πάντα, για την κατά το δυνατό ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.»
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign