You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Για τον σταθμό Βιολογικής Επεξεργασίας Λυμάτων μίλησαν Αναστασιάδης- Γαλαμάτης

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα στο Δημαρχείο, παρουσία του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη, του Δημάρχου Βόλβης κ. Δημήτριου Γαλαμάτη και των Προέδρων Δ.Ε.Υ.Α. Λαγκαδά και Βόλβης κ.κ. Τερζακη Σταύρου και Καρακίτσου Απόστολου.

Θέμα συζήτησης η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων, ώστε ο Σταθμός Βιολογικής Επεξεργασίας Λυμάτων που λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2011 στην πόλη μας, να φιλοξενεί και τα λύματα του όμορου Δήμου, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία των λιμνών και των οικοσυστημάτων της ευρύτερης περιοχής.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκε επίσης η οργάνωση από κοινού αντίδρασης στην επιχειρούμενη κατάργηση των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών και των υποκαταστημάτων ΙΚΑ Λαγκαδά και Βόλβης, προκειμένου να παραμείνουν ως έχουν και να συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους Δημότες. Οι δύο άντρες συμφώνησαν στον προγραμματισμό συνάντησης με τους Βουλευτές μας της Β΄ Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξει συντονισμένη και ενιαία αντιμετώπιση στην νέα απόπειρα του Υπουργείου για περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής μας.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign