You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Ο Ερυθρός Σταυρός και η Περιφέρεια στο πλευρό των αστέγων

Συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό για την υποδοχή και την στήριξη αστέγων στο χώρο του θεάτρου 'Αλέξανδρος'

Ο Ερυθρός Σταυρός στηρίζει την προσπάθεια της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης για την προστασία των αστέγων και τη διανυκτέρευσή τους στους χώρους του θεάτρου «Αλέξανδρος».

Από χθες Τρίτη μέχρι και το πρωί του Σαββάτου κοινωνικοί λειτουργοί και εθελοντές το Ερυθρού Σταυρού βρίσκονται καθʼ όλη τη διάρκεια της νύχτας στο χώρο υποδοχής των αστέγων, προκειμένου να παρέχουν την στήριξη και τη βοήθειά τους, ενώ παράλληλα έχουν διατεθεί κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης για τους άστεγους.

Οι χώροι του θεάτρου «Αλέξανδρος», που βρίσκεται στην Εθν. Αμύνης 1 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα παραμείνουν ανοιχτοί έως και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 8.00 μμ ως 8.00 πμ για τη φιλοξενία αστέγων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Ερυθρό Σταυρό για την συμμετοχή και την προσφορά του λέγοντας :

«Στην προσπάθεια που κάνουμε να βοηθήσουμε τους αστέγους να αντιμετωπίσουν το κρύο κατά τις βραδινές ώρες, βρήκαμε πολύτιμη συμπαράσταση από τους ανθρώπους του Ερυθρού Σταυρού, οι οποίοι αποδέχτηκαν αμέσως το κάλεσμά μας και έσπευσαν να βοηθήσουν με ανθρώπινο δυναμικό και είδη πρώτης ανάγκης. Οι χώροι του «Αλέξανδρου» θα είναι ανοιχτοί μέχρι και το πρωί του Σαββάτου κάθε μέρα από τις 8 το βράδυ ως τις 8 το πρωί και όσοι συμπολίτες μας βλέπουν άστεγους να ταλαιπωρούνται από το κρύο, ας τους παρακινούν να μετακινηθούν στο χώρο αυτό για να μπορέσουν να προστατευτούν».
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign