You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - «Λέσχη Βιβλίου» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Κοινωνικής προστασίας στo πλαίσιο των δράσεων για την ανάδειξη του βιβλίου και την προώθηση της φιλαναγνωσίας, ανακοινώνει τη σύσταση της πρώτης Λέσχης Βιβλίου με το όνομα «Πλειάδες», που θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Παρασκευή του μήνα στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57). 

Η ομάδα ανάγνωσης έχει στόχο να προσεγγίσει διερευνητικά εμβληματικά έργα της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας γραμματείας και να ανιχνεύσει τα λογοτεχνικά ρεύματα που διατρέχουν τις ιστορικές περιόδους κάθε εποχής, στα πεδία της πεζογραφίας, της ποίησης, του θεάτρου, αλλά και της φιλοσοφίας, της ιστορίας κ.ά. Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και απολαμβάνουν το διάβασμα και η συμμετοχή είναι απόλυτα προαιρετική. 

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου στις 5 μ.μ. Τα μέλη της Λέσχης θα συζητήσουν για το μυθιστόρημα «Ο ήλιος του θανάτου» του Παντελή Πρεβελάκη. Θα προηγηθεί ενημέρωση για τις θέσεις και τη λειτουργία της ομάδας και θα ακολουθήσει σύντομη εισήγηση και συζήτηση.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign