You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - «Ευθύνες στον Αλ. Κοντό ρίχνει ο Γ. Δριβελέγκας για τα χρήματα των επιδοτήσεων που ζητά πίσω η ΕΕ»

Αύξηση στη ζήτηση των αγροτικών προϊόντων, ανέφερε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε το μεσημέρι, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Δριβελέγκας, στο πλαίσιο της 24η AGROTICA. 

Ο κ. Δριβελέγκας τόνισε πως στην αγροτική παραγωγή έχουν στραφεί περισσότερα από 30.000 άτομα, ενώ 190 έχουν καταθέσει αιτήσεις για μεγάλες επενδύσεις στον αγροτικό τομέα. Επίσης ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανέφερε ότι μέσω πενταετούς προγράμματος, θα δοθούν 12 εκ. ευρώ στους τευτλοπαραγωγούς. 

Στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «έριξε» το «μπαλάκι» των ευθυνών, για τα 150 εκ. ευρώ που ζητάει πίσω η ΕΕ, στον Αλ. Κοντό αρμόδιο υπουργό επί κυβερνήσεως της ΝΔ. Ο κ. Δριβελέγκας κατήγγειλε τον Αλ. Κοντό, για παράνομη επιχορήγηση 150 εκ. ευρώ σε συνεταιρισμούς της χώρας, χωρίς την έγκριση της ΕΕ, που έχει ως αποτέλεσμα την επιστροφή των χρημάτων, συν τόκους.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign