You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - di.p.art festival στο στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαρία

Το di.p.art είναι ένα τριήμερο δράσης, επικοινωνίας, αναζήτησης & δημιουργίας σύγχρονων μορφών τέχνης.

Ένα όραμα για τη δημιουργία ενός δυναμικού σημείου συγκέντρωσης και διάδοσης της τέχνης που συνομιλεί με την τεχνολογία, την αισθητική, τη φιλοσοφία και τον πολιτισμό.

Το τριήμερο θα λάβει χώρα στους Κοιτώνες του πρώην στρατοπέδου Κόδρα, στη Θεσσαλονίκη, 16-17-18 Μαρτίου και θα κάνει το ντεμπούτο του με το εννοιολογικό πλαίσιο "Άνθρωπος & Τεχνολογία".

Επιδιώκει να δημιουργήσει μια διεπιστημονική πλατφόρμα αναζήτησης πρωτοποριακών δρόμων καλλιτεχνικής έκφρασης, να αξιολογήσει εκ νέου την αισθητική στη σημερινή πραγματικότητα, να επικοινωνήσει δρώντας, να εκφράσει διαφορετικούς τρόπους αντίληψης πάνω στο θέμα της τεχνολογίας του σήμερα, να επέμβει και να επαναπροσδιορίσει το πλαίσιο δράσης, να συμβάλει στη διαμόρφωση και την αναδημιουργία μιας σύγχρονης κουλτούρας.

Δραστηριοποιείται στα πεδία: performance art, performing arts, electroacoustic music, live electronics, live multichannel spatial diffusion, experimental electronica, sonic art, new media art, digital art, electronic art, augmented reality, virtual art, physical art, interactive art, installation art, animation, video art, projection mapping, visual art, ...

Περισσότερα στο site του dipart
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign