You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - 1ο Forum Διαχείρισης Καταστημάτων Λιανικών Πωλήσεων

1ο FORUM "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ"
13 & 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Σε καιρούς κρίσης η επιβίωση Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων συνιστά ζωτικό παράγοντα διατηρήσιμης ανάπτυξης, ειδικά σε τοπικές οικονομίες αλλά και τοπικές κοινωνίες.

Δεδομένου αυτού του γεγονότος το ICBS Business College σε συνεργασία με τους Δήμους Ωραιοκάστρου, Κορδελιού-Ευόσμου και Παύλου Μελά, διοργανώνουν το 1ο Forum "Διαχείρισης Καταστημάτων Λιανικών Πωλήσεων", την Κυριακή 13 και 20 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του κολεγίου, Γαλήνη Ωραιοκάστρου.

Σκοπός του 2ήμερου αυτού Forum, είναι η ευαισθητοποίηση των τοπικών επιχειρηματιών, στελεχών επιχειρήσεων αλλά και γενικά εργαζομένων, σε σχέση με θεωρίες και πρακτικές του Μάνατζμεντ που δίνουν απαντήσεις και δημιουργούν εναλλακτικούς τρόπους δράσης για μια κερδοφόρα δραστηριότητα τοπικών επιχειρηματικών δράσεων, ειδικά στο χώρο του Λιανικού εμπορίου και την ανταπόκριση στις προσδοκίες των δυνητικών πελατών.

Για το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης πατήστε εδώ

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν. Για δηλώσεις συμμετοχής καλείτε στο 2310698598. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού των συμμετεχόντων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign