You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Δωρεάν κλινική εξέταση και ψηλάφηση μαστού

ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΨΗΛΑΦΗΣΗ ΜΑΣΤΟΥ
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ
«ΤΟ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» & « ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ»

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου συνεχίζει τις εκστρατείες ενημέρωσης και πρόληψης οργανώνοντας με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας και σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού « ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» και την Οργάνωση «ΑΓΑΠΗ» την προσεχή Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011 ΔΩΡΕΑΝ κλινική εξέταση και ψηλάφηση μαστού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΟΣΜΟΥ (Οδός Μ. Αλεξάνδρου 57)
Δευτέρα 14.11.2011 στις 10.00 πμ θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία για τον καρκίνο του μαστού από ειδικευμένους επιστήμονες και ψυχολόγους από το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Νομού Θεσσαλονίκης στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου ( Μ. Αλεξάνδρου 57). Παράλληλα από τις 10.00 πμ έως τη 1.00 θα βρίσκεται κινητή μονάδα μαστογράφου του Θεαγενείου στον ίδιο χώρο για την εξέταση των γυναικών.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (Οδός Καραβαγγέλη 12)
Δευτέρα 14.11.2011 στις 5.00 μμ θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία για τον καρκίνο του μαστού από ειδικευμένους επιστήμονες και ψυχολόγους από το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Νομού Θεσσαλονίκης στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελευθερίου Κορδελιού (Καραβαγγέλη 12). Παράλληλα από τις 5.00μμ έως τις 8.00μμ θα βρίσκεται κινητή μονάδα μαστογράφου του Θεαγενείου στον ίδιο χώρο για την εξέταση των γυναικών.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign