You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Συγκέντρωση φαρμάκων για τους Γιατρούς του Κόσμου στον Εύοσμο

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου και ειδικότερα η Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου αναλαμβάνει την πρωτοβουλία συγκέντρωσης φαρμάκων και αναλωσίμων υλικών την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 από τις 10.00πμ έως τις 13.00μμ προκειμένου να στηρίξει το έργο που επιτελεί η Οργάνωση «ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

«Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο φετινός χειμώνας αναμένεται να είναι δύσκολος για όλους αλλά δυστυχώς για μερικούς συνανθρώπους μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν και προβλήματα υγείας θα είναι δυσκολότερος. Για αυτό και ο Δήμος μας παρατηρώντας το 10ετές μεγάλο έργο που πραγματοποιεί η Οργάνωση «ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» αποφάσισε να στηρίξει τους γιατρούς που σήμερα περιθάλπουν μεγάλο αριθμό Ελλήνων και Αλλοδαπών ασθενών. Σ’ αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης καλούμε όλους τους δημότες να συμμετέχουν με όποιο τρόπο μπορούν και τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Στάθης Λαφαζανίδης.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας κ. Κων/νο Ζανιό – με την άδεια της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και με την άριστη συνεργασία των ιερέων θα τοποθετηθούν «ΚΙΒΩΤΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» για την συγκέντρωση φαρμάκων και αναλώσιμων υλικών στις εισόδους των εκκλησιών :
Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Αγίου Αθανασίου, Κοσμά του Αιτωλού, Τριών Ιεραρχών, Μνήστορος Ιωσήφ και Αγίας Φωτεινής,Κυρίλλου και Μεθοδίου

Η πρωτοβουλία συγκέντρωσης φαρμάκων θα επαναληφθεί και στη Δημοτική Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign