You Are Here: Home - 1 , MEDIA - Σαρανταοκτάωρη απεργία σε Μακεδονία, Θεσσαλονίκη και Σπορ του Βορρά

Στο κενό έπεσαν οι διαβεβαιώσεις της Μακεδονικής Εκδοτικής Εκτυπωτικής ΑΕ σχετικά με την εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεών της προς τους εργαζόμενους.

Στην εκπνοή της προθεσμίας που ζήτησε για να καταβάλει την οφειλόμενη μισθοδοσία τριών μηνών, η εργοδοσία των εφημερίδων Μακεδονία, Θεσσαλονίκη και Σπορ του Βορρά, δεν μπαίνει καν στον κόπο να εξηγήσει στους εργαζόμενους γιατί δεν είναι σε θέση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Οι Ενώσεις και οι εργαζόμενοι έχουν εξαντλήσει κάθε όριο καλής θέλησης και ανοχής απέναντι στη διοίκηση της ΜΕΕ ΑΕ. Μαζί με αυτά εξαντλήθηκε και κάθε προσδοκία τους ότι οι προτάσεις που έχουν καταθέσει για να αναπτυχθούν οι εφημερίδες θα εφαρμοστούν ή έστω θα συζητηθούν ποτέ στα σοβαρά.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΣΗΕΜ-Θ κηρύσσει σαρανταοκτάωρη απεργία στις εφημερίδες Μακεδονία και Μακεδονία της Κυριακής από σήμερα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι ως την ίδια ώρα της Κυριακής 9 Οκτωβρίου.

Σαρανταοκτάωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν οι δημοσιογράφοι στις εφημερίδες Θεσσαλονίκη και Σπορ του Βορρά, από τις 6 π.μ. του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου ως τις 6 π.μ. της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου.

Η απεργία των μελών της ΕΤΗΠΤ-Θ σε όλα τα παραπάνω φύλλα θα αρχίσει στις 6 π.μ. του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 6 π.μ. της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου.

Οι Ενώσεις καλούν την εργοδοσία να καταβάλει άμεσα στους εργαζόμενους το σύνολο των αμοιβών που τους οφείλει.
Tags: 1 , MEDIA
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign