You Are Here: Home - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - Τουρνουά μπάσκετ με καρότσι το Σαββατοκύριακο

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΤΙΣ 26 ΚΑΙ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΕΝΤ

Τουρνουά μπάσκετ με καρότσι, «ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΒΡΟΥΚΑΣ», στη μνήμη του παλαιού παράγοντα του αθλητικού συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος στο οποίο συμμετέχουν τέσσερις ομάδες καλαθοσφαίρισης (Α.Σ.Α.Θ ΑΡΗ, Α.Α.Α.Σ.Α ΑμεΑ ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΧΑΙΑΣ, Α.Σ.Α.Μ.Κ ΙΡΙΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1994), διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στις 26 και 27 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο της ΜΕΝΤ (Κανάρη 77- Κ. Τούμπα).
Το αθλητικό αυτό ραντεβού, για το οποίο έχουν την οργανωτική ευθύνη η Αντιδημαρχία Νεότητας Αθλητισμού και Εθελοντών και ο Α.Σ. Α.μεΑ Μέγας Αλέξανδρος 1994, εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια για την εξάπλωση του προσαρμοσμένου αθλητισμού και κυρίως τη διάδοση ειδικών προγραμμάτων για ανθρώπους με δυσκολίες κίνησης.
Στις άμεσες επιδιώξεις του τουρνουά, είναι να δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς αθλητές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και παράλληλα να προσφέρουν και ένα συναρπαστικό θέαμα σε μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος.
«Όπως συμβαίνει με όλα τα αθλήματα η Δημοτική Αρχή στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοποριακές διοργανώσεις και περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τον προσαρμοσμένο αθλητισμό» υπογραμμίζει η Αντιδήμαρχος Νεότητας Αθλητισμού και Εθελοντών Μαρία Πασχαλίδου.
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα άτομα με αναπηρίες απολαμβάνουν την ισότιμη συμμετοχή στα κοινωνικά και κατά συνέπεια και στα αθλητικά δρώμενα, επισημαίνει η Αντιδήμαρχος, γεγονός που πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον γιατί πρόκειται για συνανθρώπους μας που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας.

Το πρόγραμμα του Τουρνουά:
Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011.
16:00 Α΄ Αγώνας
18:00 Β΄ Αγώνας
Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011.
10:00 Μικρός Τελικός
12:00 Μεγάλος Τελικός
13:30 Τελετή Λήξης –Απονομές επάθλων

thessnews.gr - Designed by SimplexDesign