You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - Το «Κυνήγι του Θησαυρού» στην πλατεία Ευόσμου

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας και του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων διοργανώνουν στο πλαίσιο της Αποκριάς το «Κυνήγι του Θησαυρού». 

Στο «Κυνήγι του Θησαυρού», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. στην πλατεία Ευόσμου, μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας 6-16 ετών, χωρισμένα σε ομάδες των πέντε έως επτά ατόμων. Οι συμμετέχοντες θα υποβληθούν σε δοκιμασίες, ώστε να συλλέξουν «Πειρατονομίσματα». Η ομάδα που θα συλλέξει «Πειρατονομίσματα» από όλα τα σημεία - σταθμούς και θα ολοκληρώσει τις δοκιμασίες στο μικρότερο χρόνο θα είναι η νικήτρια. 

Η απονομή των επάθλων στις νικήτριες ομάδες θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Κορδελιού-Ευόσμου. Θα ακολουθήσει πάρτι και happenings όπου καλεσμένοι είναι οι συμμετέχοντες και μη κάθε ηλικίας. 

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων στο τηλέφωνο: 2310 703702. Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Καλλιόπη Γαλανάκη, Σοφία Γιαννουχίδου.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign